Neutral on a Blaster? - Off-Road Forums & Discussion Groups
ATV Lounge Everything ATV - NOT defined in a specific forum below. Hang out with your friends.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 04-18-2000, 03:12 PM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Neutral on a Blaster?

I just bought a new 2000 blaster and I have trouble finding the neutral. I have a friend that has a 96 and he has trouble with it also. Is it the Blaster or are we just two "Big Dummies!"?

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 04-19-2000, 12:34 PM
Pete
Guest
 
Posts: n/a
Re: Neutral on a Blaster?

Your friend with the 96 has trouble with YOUR blaster, right? The one I had(91) was TOO easy to hit neutral, maybe they did something to make the shift from 1st to 2nd less likely to miss. Good question for the dealer?
Just in case you are a big dummy, did you follow the directions in the manual? :-)
Pete

post #3 of (permalink) Old 04-21-2000, 08:14 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
Re: Neutral on a Blaster?

Try reving the motor a little.

Run hard...Jump high...Go DEEP!
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome