250 2 stroke problem - Off-Road Forums & Discussion Groups
ATV Lounge Everything ATV - NOT defined in a specific forum below. Hang out with your friends.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 02-20-2000, 03:54 AM
**DONOTDELETE**
Guest
 
Posts: n/a
250 2 stroke problem

i have an 85 yamaha tri-z, and it will run good for 10 min or so then the next time i take it out it wont accelerate hard, enough to spin the tires, but not like it should run, and the overflow tube on the carb is wet, a few rides like this then it will run good again for a few rides then back to running bad again. any idea what this could be? (its not the jets, or reed valve) ps it starts in only a few kicks even after sitting for 5 months.

Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 02-20-2000, 11:38 AM
cleartoy
Guest
 
Posts: n/a
Re: 250 2 stroke problem

I would check your ignition system. It sounds as though it is inconsistent, and that this is a recent problem.

-cleartoy

Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome