kawasaki klf 300 bayou 4x4 electrical - Off-Road Forums & Discussion Groups
ATV Lounge Everything ATV - NOT defined in a specific forum below. Hang out with your friends.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 09-04-2008, 08:44 PM
rjh
Guest
 
Posts: n/a
Post kawasaki klf 300 bayou 4x4 electrical

Black wire to voltage regulator is toasted at the regulator connection.
someone told me the stator could be fried. I think that jump starting the machine with our truck may have something to do with all of the above.
machine will not run without jump-pack. Machine will not charge battery.
Any suggestions for testing regulator or stator? Also, small wire to battery ground looks like it got rather warm at one point. thank's for your time and any suggestion. rjh Also the machine is a 1992

Last edited by rjh; 09-04-2008 at 08:46 PM. Reason: needed to add the year of manufacture
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome