2006 AC 650 h1 won't start - Off-Road Forums & Discussion Groups
ATV Lounge Everything ATV - NOT defined in a specific forum below. Hang out with your friends.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 07-13-2007, 10:40 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 137
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
2006 AC 650 h1 won't start

This belongs to a friend.
He was riding it tonight and stopped and shut it off. When he went to restart it about 10 min later it was dead. All the fuses are good. Battery has power. Tried jumper cables, nothing. It will pull start (which by the way takes 2 men and a boy to pull start this thing) but will not run at idle, keeps dying.
Is there a common problem with these? There must be something we are missing. Are there more fuses then just the ones in the fuse box under the seat?
This thing only has maybe 100 miles on it. He just bought it 2 mos. ago. Been running great till tonight.
Thank you for all ideas
Gonzo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome