04 STI engine noise(TIC TIC TIC!) - Off-Road Forums & Discussion Groups
Subaru All Disccussion of all topics on Subaru AWD and 4WD vehicles

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 12-15-2005, 07:38 PM
ramcharger
Guest
 
Posts: n/a
04 STI engine noise(TIC TIC TIC!)

I have owned three Subaru cars in my past and love them. i have an 04 STI with 27,000 miles on it. I started the motor in the morning (about 40 deg out) and the engine had a very loud tic sound. Shut engine off opened the hood and had the wife start the car. Again a loud tic noise. The following day i called the dealer and they picked the car up and took it into the shop. They called the next day and said that the car didnt duplicate the noise. They noted it in my record for future reference and i picked the car up. It hasnt made the noise again in the past 4 days. Is this a noise that others have had also? I was afraid it was a lifter or something like that. If anyone else has heard this in there engines please let me know and maybe what could be causing it.
Thanks
Eric
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome