Temp gauge - Off-Road Forums & Discussion Groups
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of (permalink) Old 10-30-2016, 07:10 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2016
Location: Waterloo Illinois
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Temp gauge

Hallo everyone I have a question I unhooked my battery today well I welded my glass pack on and I put it back in and started driving it and I noticed my temp gauge was not moving at all it stayed at 160. When I turn it off then turn it on to on position but not start it it goes up to bout 210 then drop back down and doesn't move.
05_silverado is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Off-Road Forums & Discussion Groups forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome